Companii celebre care au ales decoruri din mușchi și licheni stabilizați

Companii celebre care au ales decoruri din mușchi și licheni stabilizați

"Natura este arta lui Dumnezeu cel Veşnic" - Dante Alighieri (Divina Comedie).

articol original HorecaVision

Iubirea de natură și dorința de relaxare, pe care le simțim mereu, oriunde ne-am afla, i-au determinat pe designeri să găsească soluții inovatoare pentru a estompa senzația impersonală dată de zidurile inexpresive din cărămidă, piatră sau beton. 

Astfel au apărut decorurile fascinante din mușchi și licheni naturali, stabilizați care, pe lângă beneficiile recunoscute, conferă oricărui spațiu un efect vizual impresionant. 

Verzi sau colorați, în combinații inedite și modele unice, decorurile din mușchi și licheni stabilizați atrag privirile și completează paleta cromatică a spațiilor interioare și exterioare. 

Printre cei care au ales această metodă de a-și înfrumuseța sediile de firmă se numără și companii renumite pe plan mondial, aceasta fiind încă o dovadă a numeroaselor beneficii pe care le aduc plantele stabilizate.

BULGARI, CARTIER, DIOR, GOOGLE, HEINEKEN, LinkedIn, MICHAEL KORS, NATIONAL GEOGRAPHIC, PANDORA, PERRIER, STARBUCKS sau VEUVE CLIQUOT sunt doar câteva dintre aceste companii.

                                  

    

      

Deși, pentru a rezista cât mai mult timp, producătorii recomandă amplasarea acestor decoruri în spații interioare, există designeri de renume care au extins și la spațiile exterioare amenajarea cu mușchi și licheni. 

Acesta este încă un dar pe care ni-l face natura pentru a ne bucura de frumusețea ei. 

Comentarii